Çift Kapılı Dry Aged (Et Yaşlandırma) Dolabı

Marka : DAMPAK

Ürün Kodu: : 22DBS2C-DRY

172.550,00TL
-
+

TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER

Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz

+90 552 567 8484

İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı.


Teknik Özellikler

Sıcaklık °C
+2/+5
Ebat (cm)
139x82x210
Hacim
1264 Lt
Ağırlık
237 Kg
Güç
660W
Voltaj (Volt/Hz)
220-240 / 50-60



Resim Galerisi